SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oxelösunds Judoklubb
Judo
Ny rutin för medlemsavgifter.
2023-09-25 17:55

Vi kommer från i höst att börja använda fler funktioner i vårt föreningssystem Sportadmin. För dig som medlem innebär det att du nu kan betala medlemsavgiften och träningsavgiften för 2023 med nya digitala betalningsmetoder. Detta för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning.

Dessutom innebär det minskad manuell administration för oss som ideell förening. 

En administrationsavgift mellan 9 – 59 kronor per betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnaderna och de nya automatiserade funktionerna. Detta möjliggör att vi kan frigöra tid för vår kassör som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor. Den delen sköter nu vår betalpartner Billmate åt oss.

Vi kommer att skicka ut e-post med länk till betalningsfunktionerna och fakturor under v. 39. Ha överseende med att det kan bli något som blir felaktigt då det är nytt system för oss men vi försöker självklart att reda ut alla felaktigheter. Du kommer att kunna avanmäla dig eller ditt barn genom fakturan om det inte är aktuellt med att fortsätta träna i höst. 

De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:

  • Kortbetalning
  • Swish
  • Fakturabetalning*
  • Delbetalning*

* vid faktura- eller delbetalning kommer det att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting som påverkar din kreditvärdighet.

Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play om du inte redan har gjort det!

Har ni frågor eller funderingar kontakta: info@ojk.nu

 

 

FRÅGOR OCH SVAR:

Varför 9-59 kr i administrationsavgift?
Jo, nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 – 59 kronor.

Vad innebär det för föreningen?
Processen blir mer eller mindre helt automatiserad, och vi kan erbjuda fler betalsätt än tidigare. Vi frigör många timmar från vår kassör som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor. Den delen sköter nu vår betalpartner Billmate åt oss.

Vad innebär det för mig som medlem?

  • För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning och fler betalningsmetoder.
  • Du får tillgång till MedlemsAppen där du har ditt eller ditt barns aktiviteter, kalender, kallelser, utskick mm.
  • Du kan i förväg meddela om du eller ditt barn är kommer på träningen genom funktionen Förhandsrapportera.

Hälsningar 

Styrelsen i OJK

OJK tog 4 medaljer i Linde Judo Open
2023-09-24 18:05
Lördag den 23 september avgjordes Linde Judo open i Lindesberg. OJK ställde upp med totalt 8 deltagare. Allra bäst gick det för Isak Ivarsson som tog guld i P13 grupp13 och Oscar Borin som bärgade ett silver i P15-42. Bronsmedaljer blev det för Linnea Borin F18-48 och Adam Clevhult H-81. Grattis alla! Övriga deltagare Simon Persson, Lukas Riström, Isak Carlberg och Leia Riström kämpade bra och gick flera bra och spännande matcher.
Denise uttagen till europacup
2023-08-23 22:40

Söndag den 27 augusti tävlar ojk:s Denise Malmsten i Gaia Senior European cup i Portugal. Det är Denise första Europa cup för seniorer. Tävlingen kan följas Live på judotv.com 

 

Lycka till!!

 

Träningsstart
2023-08-20 16:57

Höstterminens ordinarie judoträning börjar igen vecka 34 (måndag den 21 augusti).

Träningstider finns här

Simon 2:a på Greenhill International
2023-08-20 16:52

Höstterminens första judotävling Greenhill International i Eriksdalshallen, Stockholm blev en lyckad tillställning för OJK:s Simon Persson. Simon flyttade upp en viktklass till H21-90kg. Efter förlust i första matchen mot en från Lettland blev det 2 raka vinster och en silvermedalj. Grattis!

Resultat

 

Besök av polska judovänner
2023-08-20 16:50

OJK har under sommaren haft besök av polska judovänner. Under perioden 18-28 juni bodde de på lägerboendet och tränade judo i vår dojo. Det blev flera bra gemensamma träningspass. Förutom judo blev det även Discgolf, höghöjdsklättring, båtutflykter, vandringar m.m. 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer