SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oxelösunds Judoklubb
Judo
Medlemskap

Hej!

Vi har kö till våra nya barn och ungdomsgrupper.

Om du, eller ditt barn, är intresserad av att prova på judo ska du fylla i en intresseanmälan (fyll i namn och kontaktuppgifter på den som vill prova på judo).
Länk till anmälan finns här.

 

Pga covid19 har vi under en längre tid inte tagit in nya medlemmar. Detta har tyvärr resulterat i en längre kö och väntetid till våra barngrupper (Stor & Liten och Judokul). Vi ber om överseende för detta. Får du erbjudande om plats meddela då om du vill behålla platsen eller inte. 

Nu digitaliserar vi vår verksamhet

Vi kommer från i höst att börja använda fler funktioner i vårt föreningssystem Sportadmin. För dig som medlem innebär det att du nu kan betala medlemsavgiften och träningsavgiften för 2023 med nya digitala betalningsmetoder. Detta för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning.

Dessutom innebär det minskad manuell administration för oss som ideell förening. 

En administrationsavgift mellan 9 – 59 kronor per betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnaderna och de nya automatiserade funktionerna. Detta möjliggör att vi kan frigöra tid för vår kassör som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor. Den delen sköter nu vår betalpartner Billmate åt oss.

Vi kommer att skicka ut e-post med länk till betalningsfunktionerna och fakturor under v. 39. Ha överseende med att det kan bli något som blir felaktigt då det är nytt system för oss men vi försöker självklart att reda ut alla felaktigheter. Du kommer att kunna avanmäla dig eller ditt barn genom fakturan om det inte är aktuellt med att fortsätta träna i höst. 

De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:

  • Kortbetalning
  • Swish
  • Fakturabetalning*
  • Delbetalning*

* vid faktura- eller delbetalning kommer det att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting som påverkar din kreditvärdighet.

Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play om du inte redan har gjort det!

Har ni frågor eller funderingar kontakta: info@ojk.nu

 

 

FRÅGOR OCH SVAR:

Varför 9-59 kr i administrationsavgift?
Jo, nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 – 59 kronor.

Vad innebär det för föreningen?
Processen blir mer eller mindre helt automatiserad, och vi kan erbjuda fler betalsätt än tidigare. Vi frigör många timmar från vår kassör som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor. Den delen sköter nu vår betalpartner Billmate åt oss.

Vad innebär det för mig som medlem?

  • För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning och fler betalningsmetoder.
  • Du får tillgång till MedlemsAppen där du har ditt eller ditt barns aktiviteter, kalender, kallelser, utskick mm.
  • Du kan i förväg meddela om du eller ditt barn är kommer på träningen genom funktionen Förhandsrapportera.

Hälsningar 

Styrelsen i OJK

 
Våra sponsorer